Samtalegrupper

Samtalegruppe for unge

for dig som har en henvisning på angst eller depression

 

Hvornår: Fra januar 2020

Hvor: Bagsværd Torv 10

Tidspunkt: Mandage kl. 16-18

 

Vi tilbyder en samtalegruppe for dig, der ønsker at tale om det, som gør livet svært og som gør dig trist og bekymret og som betyder at du ikke har fokus på det som du gerne vil med dit liv. Vi er optaget af sammen at undersøge, hvad det er du/I oplever ikke fungerer, vi vil bruge denne viden til at se på om du kan gå andre veje, som passer bedre til dig og det du gerne vil for dig selv. I gruppen vil vi tage udgangspunkt i dine og de øvriges erfaringer og I vil sammen være vigtige sparringspartnere i hinandens forløb.

De fleste som deltager i gruppeforløb oplever, at der hurtigt opstår en god kultur for at tale sammen, en fri og åben dialog og mange oplever at de hurtigere får det bedre, også hurtigere end hvis de går individuel forløb.

Gruppen ledes af psykologerne Kim Lau Hansen og Marianne Malm. Se mere på: http://malm-psykolog.dk/

 

Du vil blive inviteret til en forsamtale, inden vi starter op så du kan høre om det er noget for dig. Det giver os mulighed for, at høre om din personlige problematik og mulighed for at sammensætte gruppen, således at deltagerne matcher hinanden hensigtsmæssigt. Vi bliver maksimalt 10 deltagere inklusiv to psykologer. Ønsker du et gruppeforløb og har en anden henvisningsårsag eller anden alder er du ligeledes velkommen til at kontakte en af os, vi vil så på baggrund af din henvendelse se om det er muligt at oprette evt relevante gruppeforløb.

 

JoomSpirit